Terveellinen elämä - parempi suorituskyky

Neurosonic-hoito pähkinänkuoressa

Neurosonic-hoito on tarkoitettu kohentamaan henkilön fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä terveyttä. Vaikuttavana tekijänä hoidossa on kehoon kohdistettu, lihaksia rentouttava, mieltä rauhoittava ja / tai lihaksia aktivoiva matalataajuinen värähtely. Stimulaatio kohdistetaan haluttuihin kehon osiin tai koko kehoon samanaikaisesti ja se etenee kudoksiin kehon syvimpiä osia myöten. Tämän vuoksi menetelmä poikkeaa täysin perinteisistä hierontatuoleista. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Menetelmää on kehitetty Suomessa yli 10 vuotta yhteistyössä lääkärien ja fysioterapeuttien kanssa.

Nykyajan kiireisillä ihmisillä elimistö saattaa käydä koko ajan ylikierroksilla, jolloin stressihormoneja kehittyy koko ajan. Lopulta ihminen alkaa oireilla monin eri tavoin. Tavallisimpia psykosomaattisia oireita ovat erilaiset jännitys- ja kiputilat sekä uni- ja mielialahäiriöt.
Rentoutumisen, unihäiriöiden psykosomaattisten kiputilojen lisäksi hoitoa käytetään mm. urheilijoiden palautumiseen ja lihasten aktivoimiseen.

Menetelmää tulee käyttää säännöllisesti parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Suosittelmme 5-10 sarjahoitoja.

Rentoutuneessa tilassa kehosi toiminnat ovat tasapainoisempia, suorituskykysi ja keskittymisesi on parempaa ja unenlaatusi syvempää. Rentoutumalla säännöllisesti ennaltaehkäiset stressiperäisten sairauksien puhkeamista ja myös palaudut stressin oireista nopeammin.